Over Zeeuwse Zaken

Zeeuwse Zaken
Zeeuwse Zaken is als groothandel sinds 1998 in de loop der jaren uitgegroeid tot dé specialist in Zeeuwse artikelen en relatiegeschenken.
Sinds 2003 verzorgen wij de zeefdruk op flessen en kruiken. Buiten Zeeland doen we dat onder de naam Prins Relatiegeschenken. Deze activiteit is uitgebreid met een etikettenservice waardoor we elk denkbaar relatiegeschenk voor u kunnen maken, ook in kleine aantallen. We denken graag mee over het realiseren van een mooi geschenk voor u.
Ook maken we graag een, passend bij elk budget, streekproducten mandje voor u, zowel in kleine als in grote aantallen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan kerstpakketten of andere relatiegeschenken. Ook deze mandjes kunnen wij personaliseren met uw eigen etiket/kaartje of logo.

Zeeuwse Zaken bevoorraad wekelijks het Zeeuwse bedrijfsleven, van Aarenburg tot Ouddorp.
Uniek aan onze service is dat wij kosteloos bestellingen uitleveren ongeacht het orderbedrag.
U bij ons producten bestellen met een minimumafname van 1 stuks, deze hoeven niet per volle dozen te worden afgenomen..

Folderverspreiding.
Vanaf ons begin in 1999 verzorgen wij de verspreiding en drukwerk van attracties naar verblijfsaccomodaties en recreatiebedrijven in Zeeland. Deze folders leveren wij gratis af aan bedrijven binnen Zeeland die deze willen ontvangen.
Het assortiment aan beschikbare folders is wisselend en ziet u elders op de site. Voor meer informatie over de folderverspreiding / badkoerier neemt u contact met ons op.

Bevoorrading supermarkten
Heeft u een supermarkt die u van Zeeuwse streekproducten wil voorzien, dan bent u aan het juiste adres. Onze webshop bevat vele artikelen die wij uit voorraad wekelijks kunnen uitleveren binnen Zeeland. We adviseren u graag over een “Zeeuwse meter” , de mogelijkheid om onze producten te rangschikken, compleet met Zeeuwse schapstrips, binnen uw schappen. Bestellen kan hierna via de site, maar ook via een bestelformulier.

Lokale Specialiteiten, Bijzondere gelegenheden

Voor elke plaats en voor elke gelegenheid maken wij voor u een specialiteit; “Op het gemakje bij een Thools Bakje” of “Roosendaals Spraakwater”, “Wij” (bedrijf) wensen u prettige feestdagen… u zegt het maar! Denkt u ook aan bedankjes en presentjes na feesten en partijen, relatiegeschenken en kerstgeschenken.

Zeeuwse Zaken/Prins Relatiegeschenken
Buiten Zeeland werken we onder de naam Prins Relatiegeschenken. Wij zijn als groothandel gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en kruiken met likeur, wijn of bier. Wij zeefdrukken rechtstreeks op de fles. Vanaf 60 stuks kunt u uw eigen afbeelding, logo of boodschap op een fles zetten.

Wanneer u denkt aan kleinere aantallen is een eigen etiket een goed alternatief!  Wij maken full colour folie-etiketten voor elke gelegenheid. Ook kunnen we etiketten maken in elke door u gewenste vorm! Zonder hoge kosten voor stansmes.

We kunnen voor u desgewenst het etiket of de zeefdruk volledig ontwerpen. We hebben bij wijze van spreken genoeg aan een schets op een bierviltje…Dit alles doen we zonder bijkomende kosten!

Meer weten?
Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden! Heeft u interesse? Neemt u dan a.u.b. even contact met ons op. Wij horen graag van u!

Telefoon: 0113-211818
E-mailadres: info@zld.nl